Noticias

Erasmus+ fontos információk

Kedves Hallgatók!

A csütörtöki tájékoztatón felvetődött kérdésekre a következő válaszokat tudom adni:

1.      Az Erasmus+ hallgatói mobilitás alapkövetelménye a kinti egyetemen a 20 kredit megszerzése. Ezen kívül a Spanyol Tanszék még kötelezően azt kéri, hogy minimum 2 spanyol szakos tárgyat vegyenek fel.

2.       A fennmaradó 2-3 tárgy (hat kredites tárgyakat véve alapul mind a 4-5 kiválasztott tárgy esetében) lehet a minorról, OT-sek esetében a másik szakról, vagy minden képzési forma esetében a kötelezően szabadon választott tárgyak közül valami (akár konkrét kóddal, azaz a karon bármely felvehető tárgy; akár kód nélkül, azaz a konkrét tárgy megnevezése nélkül). Abban az esetben is lehet szabadon választani tárgyakat, ha itthon már kimerítették a kötelezően választott kurzusokra szánt maximális kreditértéket, így tehát az Erasmus+ mobilitás keretében elvégzett tárgy(ak)ért itthon nem kell fizetniük (azaz velük nem lehet túllépni a maximális kreditértéket).

Kérem, hogy a kinti tanulmányok megtervezését és a tárgyaknak a Learning Agreement-ben való rögzítését a fenti két pont figyelembe vételével tegyék meg. 

Közzétette: Santosné Blastik Margit (2017.02.24. 18:56)

Volver