Noticias recientes kapcsolódó oldala: Hispanisztikai Konferencia kapcsolódó oldala:Önkéntes hallgatókat keresünk

Noticias

Önkéntes hallgatókat keresünk

Önkénteseket keresünk a 2016. október 17-18. között megrendezendő tanszéki konferenciához

Kedves Hallgatóink!

2016. október 17. és 18. között rendezzük meg a "X Coloquio Internacional de Estudios Hispánicos: América, tierra de utopías" c. tudományos találkozót. Ehhez kérnénk szépen a segítségüket, hiszen kb. 50 külföldi résztvevőre számítunk. Természetesen maximálisan igazodnánk mindenki idejéhez, 2-3 órás időszakokban osztanánk be a segítőket, hogy semmiképp ne legyen megterhelő, nekünk azonban nagy segítséget jelent, ha számíthatunk Önökre. Az elmúlt években is nagyon sokat jelentett a kedvességük, segítségük, jelenlétük, Önök nélkül a külföldi vendégek sokkal nehezebben igazodtak volna el nálunk. 

A rendezvény után hivatalos igazolást adunk a szervezésben való részvételről, amely a szakmai önéletrajzukban, illetve későbbi ösztöndíjpályázatok elnyeréséhez nagy előnyt jelenthet. 

Kérjük, hogy akit érdekel ez a lehetőség, legkésőbb szeptember 23-ig küldje el nevét, email címét és telefonszámát Vanesának  a  vane.hmartin@gmail.com  címre, megjelölve azokat az idősávokat, amikor számíthatunk segítségére (reggel 8:30 és 19:30 közötti időszakban). A beosztást ennek alapján fogjuk előkészíteni, ezért kérjük, hogy minden olyan időpontot jelöljenek meg, amikor szabaddá tudják tenni magukat.

Előreláthatóan október elején tartunk majd egy részletes tájékoztatót a programról és a konkrét tennivalókról. 

Előre is köszönjük a segítséget!

Közzétette: Menczel Gabriella (2016.09.13. 15:51)

Volver