Noticias recientes kapcsolódó oldala: Pályázati felhívások, Erasmus kapcsolódó oldala:Magyar Nap a Complutense Egyetemen

Noticias

Magyar Nap a Complutense Egyetemen

Kedves Hallgatók!

2019. november első felében megrendezésre kerülnek a madridi Complutense Egyetemen már hagyományossá vált MAGYAR NAPOK, melynek témája ezúttal A magyar költészet lesz. 

A Spanyol Tanszék pályázatot hirdet, melynek célja, hogy a legszínvonalasabb tématerv kidolgozásával egy vagy két hallgató elnyerhesse a részvétel lehetőségét (mely tartalmazza az utazás és a szállás költltségeit is). A nyertes hallgató vállalja egy 15-20 perces előadás megtartását a Complutense Egyetem rendezvényén egy általa válaszott témából, spanyol nyelven. Minden olyan téma érdekes lehet, mely valamely nagy magyar költő munkásságát, verseit vizsgálja, esetleg párhuzamba állítja egy spanyol vagy latin-amerikai vonatkozással.

A pályázat feltétele egy motivációs levél elkészítése, rövid bemutatkozással, valamint egy vázlatos tématerv készítése, maximum 1 oldalban, a megtartandó előadásról. Kérjük, hogy az elkészített anyagokat legkésőbb 2018. május 20-ig emailben küldjék el a következő címekre:

Menczel Gabriella menczel.gabriella@btk.elte.hu
Faix Dóra faix.dora@btk.elte.hu
Tóth Gergő gtoth@ucm.es

Várjuk jelentkezésüket!

Közzétette: Faix Dóra (2019.04.26. 19:37)

Volver