Főoldal kapcsolódó oldala: A Tanszék kapcsolódó oldala: A Tanszék hazai és külföldi kapcsolatai

A Tanszék hazai és külföldi kapcsolatai

A Spanyol Nyelv és Irodalom Tanszék nemzetközi kapcsolatai az ERASMUS Program keretében A Spanyol Tanszék jelenleg a következő európai egyetemekkel tart fenn közvetlen kapcsolatot:

Tanszéki koordinátor: Santosné Dr. Blastik Margit. Évente 8-10 hallgató kap támogatást arra, hogy a Hallgatói Mobilitás keretében 1-2 félévet valamelyik európai egyetemen töltsön. Az Oktatói Mobilitás keretében pedig 1-2 oktató kolléga vendégprofesszorként utazhat 1-2 hétre a fenti egyetemek valamelyikére. A Hallgatói Mobilitás aktuális pályázata általában a tanév tavaszi félévében jelenik meg, és az eddigi gyakorlat alapján a következő (többek között az ETR felületéről letölthető) dokumentumok valószínűleg szükségesek a benyújtáshoz:

Kérjük továbbá a pályázó hallgatókat, hogy jelöljék meg:

Külföldi hallgatók fogadása az ELTE BTK Spanyol Tanszékén: Az elmúlt évek során 3-4 külföldi hallgató töltött el 1-2 félévet Budapesten, számos kurzusunkon részt vett és vizsgázott. A visszajelzések szerint pozitív tapasztalattal tértek vissza a küldő intézménybe (Universidad de Barcelona, Universidad de Zaragoza, Université Catholique de Louvain, Universidad de Murcia, Universidad de Valencia, Universidad de Málaga, Universidad de Granada, Universidad de Salamanca, Universitá Degli Studi Di Cagliari).

Vissza