Főoldal kapcsolódó oldala: Oktatóink kapcsolódó oldala: Báder Petra

Báder Petra

Despacho C/264

Tutoría: viernes 12:30-14h (última tutoría: 17/05/2019), se puede fijar otra hora por mail. Tutorías en el periodo de exámenes: lunes 20 de mayo 9-12h, miércoles 22 de mayo 9-12h, viernes 14 de junio 9-12h, se puede fijar otra hora por mail.

Correo electrónico: bader.petra@btk.elte.hu

 

Fő kutatási területe a XX. századi spanyol-amerikai próza, főként a posztmodern és a kortárs narratíva alkotásai. Doktori disszertációjában Salvador Elizondo és Mario Bellatin válogatott regényeit hasonlította össze a testi és a szövegi töredezettség szempontjából. A Tanszék Lejana. Revista de Narrativa Breve című, rövidprózával foglalkozó folyóiratának szerkesztője.

Su principal interés de investigación es la narrativa hispanoamericana del siglo XX, sobre todo la posmoderna y la contemporánea, pero también da cursos de lengua y de literatura peninsular. En su tesis doctoral ha comparado obras selectas de Salvador Elizondo y Mario Bellatin para reflexionar sobre cuestiones estéticas procedentes de la fragmentación textual y corporal. Es editora de Lejana. Revista de Narrativa Breve, del mismo Departamento.

Kapcsolódó fájlok

Fájl megnevezése Feltöltés ideje Fájl mérete Letöltések
pdf Szakmai önéletrajz és publikáció... 2018.09.03. 16:24 190.83 KB 185

Vissza