Hírek és információk kapcsolódó oldala: Kulturális hírek kapcsolódó oldala:A holnapi tanszéki nap érdekes programjairól

Hírek és Információk

A holnapi tanszéki nap érdekes programjairól

Sajnáljuk, hogy a saját hallgatóink kezdeményezésére ls részvételével összeállított program ennyire nem tartott számot érdeklődésre. Sok érdekességről és egy remek koncertről maradtak le. :(

Kedves hallgatók, oktatótársak, barátok, érdeklődők!

Ne felejtsétek/felejtsék, hogy holnap, azaz június 10-én 14 órától tartjuk Tanszéki napunkat. Helyszín: Múzeum krt 4/c, 278-as terem. Igyekeztünk olyan programot összeállítani, mely hasznos, érdekes és szórakoztató is egyben.

Bemutatkozik nálunk a Kelly Services, mely egyike a világ vezető emberi erőforrás megoldásokat kínáló vállalatainak. Szolgáltatási palettája munkaerő-kölcsönzés, kiszervezés, on-site menedzsment, munkaerő közvetítés és HR tanácsadás. A Kelly Services globális jelenlétének köszönhetően évente mintegy 555.000 álláskeresőnek biztosít munkalehetőséget.

Ezt követi majd a Kultúrtapas bemutatója, melynek során nemcsak megismerhetjük ezt a spanyol kulturális és gasztro-falatokat kínáló online magazint, hanem betekinthetünk belső működésébe, és elsőként hallhatunk egy különleges interjúról is.

Latin-amerikai meghívottaink beszélnek nekünk arról, hogy milyen különleges élményekben volt részük itt Magyarországon, mi a véleményük a magyar nyelvről, és hogy mit szeretnek bennünk! Közben megtudhatjuk ki nyerheti el a Horányi Mátyás díjat, és két egészen különleges előadást láthatunk, melyek már nagy sikert arattak Madridban is.

Végül finom falatokkal és frissítőkkel, valamint latin-amerikai ritmusokkal fejezzük be a programot. Mindenkit szeretettel várunk, s egyben kérjük, hogy aki teheti, finom falatokkal vagy üdítővel járuljon hozzá programunk sikeréhez. NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Közzétette: Faix Dóra (2016.06.09. 10:54)

Vissza