Hírek és Információk

TDK-tanulmányút

Tisztelt Hallgatók!

 

AZ ELTE BTK a TDK támogatása érdekében pályázott és nyert, így rövidesen megvalósításra kerül egy rövid, két napos tanulmányi út, amelynek célja a hallgatók érdeklődésének a felkeltése a tudományos munka, elsősorban az irodalom- és nyelvtudományok iránt. A nagyon szoros pénzügyi keret a következő program megvalósítását teszi lehetővé: Indulás megrendelt busszal 2016. április 29-én, pénteken déltájban Komáromba. Városnézés. Este visszaút Leányfaluba, ott vacsora, tanári kiselőadások meghallgatása, konzultáció, beszélgetés. Április 30-án, szombaton délelőtt és koradélután, kiselőadások, beszélgetések, kiscsoportos munka. Séta. Visszaút délután busszal. Az utazás, szállás, ellátás költségei a pályázatból kerülnek kifizetésre mindenki számára.

A tanári kiselőadások a spanyol, orosz, német, román, francia és magyar irodalmak aktuális kérdéseit tárgyalják, valamint kitérnek a nyelvtudomány kihívásaira is. Kérem az érdeklődő hallgatók jelentkezését a Neptun-kód megadásával!

Alapadatok: Időpont 2016. április 29-30, Budapest, Komárom, Leányfalu, Budapest

Utazók: 25 fő, a listára való felvétel a jelentkezés sorrendjében

Szállás, teljes ellátás: Villa Székely ***, H-2016 Leányfalu, Mókus u.5.

Jelentkezés: Balogh F. Andrásnál, Germanisztikai Intézet, balogh.f.andras@btk.elte.hu. Kérdés esetén bátran hívjanak: 06 30 2806308

 

Üdvözlettel: Balogh F. András

Közzétette: Menczel Gabriella (2016.04.13. 17:33)

Vissza