Hírek és információk kapcsolódó oldala: Kulturális hírek kapcsolódó oldala:HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY _ 1 %

Hírek és Információk

HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY _ 1 %

Horányi Mátyás Alapítvány

Adószám: 18263752-1-43

 Kedves Hallgatók!

Kérjük, értesítsék szüleiket, hozzátartozóikat, barátaikat, hogy a Tanszékünk alapítójának emlékére 2008-ban létrehozott HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY javára is rendelkezhetnek a személyi jövedelemadó 1 százalékáról.

Az Alapítvány teljes egészében a spanyol nyelv, irodalom és kultúra terjesztésével összefüggő célokra fordítja a bevételt. Eddig is hatékonyan támogatta a Spanyol Tanszék kiadványainak megjelentetését és nemzetközi konferenciáinak szervezését.

Az Alapítvány további tervei között szerepel a Horányi Díj létrehozása, amelyre szakdolgozattal, OTDK-pályaművel vagy publikált tanulmánnyal, műfordítással pályázhatnak majd a hallgatók.

Terveinket kizárólag Barátaink segítségével tudjuk megvalósítani, ezért kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ról a HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY javára rendelkezzenek.

Az adóbevallással együtt beküldendő RENDELKEZŐ NYILATKOZAT és tájékoztató a Horányi Mátyás Alapítvány menüpontban, a lap alján található és letölthető.

Rendelkezni természetesen az Adóhatóság által nyomtatott nyilatkozaton is lehet, de ebben az esetben a kedvezményezett adószámát és nevét be kell írni:

HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18263752-1-43

Segítségüket előre is hálásan köszönjük!

                           Horányi Mátyás Alapítvány Kuratóriuma és az

                            ELTE BTK Spanyol Nyelvi és Irodalmi Tanszéke

Közzétette: Vasas László (2014.03.11. 21:27)

Vissza