Hírek és információk kapcsolódó oldala: Hispanisztikai Konferencia kapcsolódó oldala:Irodalmi szövegíró műhelyek, tanszéki konferencia

Hírek és Információk

Irodalmi szövegíró műhelyek, tanszéki konferencia

Fiatal Hispanisták Találkozója;  Irodalmi szövegíró műhelyek


A Spanyol Tanszék által szervezett nemzetközi diákkonferenciára 2012. november 8-án és 9-én kerül sor.

A délelőtti órákban zajlanak majd az előadások, melyek nyitottak, minden érdeklődőt szeretettel várunk rájuk! A részletes program megtalálható a "Konferenciák" menüpont alatt.

A két délutánon pedig egy-egy műhellyel készültünk, mindkettő két részből fog állni: az első csütörtökön 15-18h, a második pedig pénteken 14:30-18:30ig.

Az egyik egy irodalmi „újraíró” műhely Ana Orenga vezetésével, ahol egy eredetileg japán szövegről készült nyersfordítást próbálunk meg újra szépirodalmivá varázsolni, míg a másik Juan Alberto Salvatierra drámaíró műhelye (alapvető dramaturgiai ismeretek, szerkezetek, a drámai írásmód megkülönböztető jegyei, stb.). A két alkalomra előzetes jelentkezés szükséges, mivel a férőhelyek száma limitált. A műhelyek spanyol nyelven zajlanak.

Kérünk mindenkit, hogy az alábbi email címek egyikén jelentkezzen, a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk november 6-áig:

katavarju@gmail.com vagy bader.petra1@gmail.com

 

Üdvözlettel,

a Szervezők

Közzétette: Menczel Gabriella (2012.10.25. 14:36)

Vissza