Hírek és információk kapcsolódó oldala: Kulturális hírek kapcsolódó oldala:SzJA 1% Horányi Mátyás Alapítvány

Hírek és Információk

SzJA 1% Horányi Mátyás Alapítvány

 

Horányi Mátyás Alapítvány

Adószám: 18263752-1-43

 Kedves Hallgatók!

          Kérjük, értesítsék szüleiket, hozzátartozóikat, barátaikat, hogy a Tanszékünk alapítójának emlékére 2008-ban létrehozott HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY javára is rendelkezhetnek a személyi jövedelemadó 1 százalékáról.

         Az Alapítvány teljes egészében a spanyol nyelv, irodalom és kultúra terjesztésével összefüggő célokra fordítja a bevételt. Eddig is hatékonyan támogatta a Spanyol Tanszék kiadványainak megjelentetését és nemzetközi konferenciáinak szervezését.

         Az Alapítvány további tervei között szerepel a Horányi Díj létrehozása, amelyre szakdolgozattal, TDK-pályaművel vagy publikált tanulmánnyal, műfordítással pályázhatnak majd a hallgatók.

         A spanyol OKTV-n első, második és harmadik helyezést elért diákokat szintén Horányi Díjjal jutalmazná a Kuratórium.

         Terveinket kizárólag Barátaink segítségével tudjuk megvalósítani, ezért kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ról a HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY javára rendelkezzenek.

          Az adóbevallással együtt beküldendő rendelkező nyilatkozat a Horányi Mátyás Alapítvány menüpontban található lap alján letölthető.

Rendelkezni természetesen az Adóhatóság által nyomtatott nyilatkozaton is lehet, de ebben az esetben a kedvezményezett adószámát és nevét be kell írni:

HORÁNYI MÁTYÁS ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18263752-1-43

 Segítségüket előre is hálásan köszönjük!

                             Horányi Mátyás Alapítvány Kuratóriuma és az

                            ELTE BTK Spanyol Nyelvi és Irodalmi Tanszéke

Közzétette: Vasas László (2012.05.11. 12:47)

Vissza