Hírek és információk kapcsolódó oldala: Kulturális hírek kapcsolódó oldala:XIII. Eötvös Konferencia

Hírek és Információk

XIII. Eötvös Konferencia

Kedves hallgatók! Lehet jelentkezni az Eötvös Collegium Diákbizottságának következĹ' felhívására:

Ez úton szeretnénk Titeket buzdítani, hogy jelentkezzetek a XIII. Eötvös Konferenciára, amire csakúgy mint eddig, a bölcsészet-, természet- és társadalomtudományok minden területérĹ'l várjuk az elĹ'adni kívánó graduális és posztgraduális hallgatókat. 

A konferencia idĹ'pontja 2012. május 4-6. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is az ELTE BTK (1088, Budapest Múzeum krt. 4/A) campusán kerül megrendezésre. Az absztraktokat április 15-ig várjuk az alábbi szekciók szerint:  biológia, filozófia, földrajz-földtudomány, informatika, irodalomtudomány, kémia, klasszika-filológia, matematika-fizika, nyelvtudomány, társadalomtudomány, történelem.

Olyan színes, érdekfeszítĹ' elĹ'adásokat várunk, melyek magas szakmai színvonalat képviselnek, ugyanakkor szélesebb kör érdeklĹ'désére is számot tartanak. A jelentkezés feltétele az online regisztráció az elĹ'adó pontos adataival és elĹ'adásának 1200 karaktarnél nem hosszabb kivonatával, melyet a Konferencia programfüzetében is megjelentetünk. Az elĹ'adásokhoz szükséges technikai eszközöket- táblát, számítógépet, illetve projektort- igény esetén biztosítjuk.

Szép és aktív tavaszt, várjuk mihamarabbi jelentkezésetek:

Eötvös Collegium Diákbizottság

diakbizottsag@gmail.com 

Közzétette: Faix Dóra (2012.03.28. 11:10)

Vissza