Hírek és információk kapcsolódó oldala: Hispanisztikai Konferencia kapcsolódó oldala:Romanisztikai Hallgatói Konferencia

Hírek és Információk

Romanisztikai Hallgatói Konferencia

Az ELTE BTK Romanisztikai Intézete hallgatói konferenciát hirdet Conferentia romaniae continuae néven. A konferenciára minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, akik szeretnék kipróbálni magukat konferenciakörnyezetben, szeretnék bemutatni bármely irodalmi, nyelvészeti, kulturális és szakmódszertan témájú kutatását, szakdolgozatát vagy szemináriumi dolgozatát.

Az idén először megrendezésre kerülő hallgatói konferencia célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a hallgatóknak a tudományos terület kiszélesítésére és ezáltal hagyományt teremtsünk. 

Szeretettel várunk maximum 15 perces előadásokat magyar nyelven, amelyeket power point segítségével kell majd prezentálni.

A jelentkezés első határideje április 4-e, amire névvel, szakkal, évfolyammal és a prezentáció címével lehet jelentkezni a következő e-mail címre: fantasztikromanisztik@gmail.com

A jelentkezés második határideje április 17-e, amelyre egy 2000-2500 leütéses absztraktot várunk ugyanerre az e-mail címre.

A konferencia helyszíne és időpontja: 2018. május 4. (péntek) 10:00-16:00, Kari Tanácsterem (A épület)

https://www.facebook.com/events/159078841444628/

Esetlegesen felmerülő kérdésekkel bátran forduljatok a Romanisztikai Intézeti Képviselet bármely tagjához.

Közzétette: Menczel Gabriella (2018.03.29. 15:38)

Vissza